Мемфис Депай от Лион призова клубните ръководители да вземат мерки

...
Мемфис Депай от Лион призова клубните ръководители да вземат мерки
Коментари Харесай

Мемфис Депай: Има нещо сгрешено

Мемфис Депай от Лион прикани клубните ръководители да вземат ограничения поради случая по време на дуела от груповата фаза в Шампионската лига против Република България (Лайпциг) във вторник вечерта. Холандският национал осъществя изравнителното попадение за крайното 2:2, което класира французите за осминафиналите в най-силния клубен шампионат на света.

Неприятните подиуми се разиграха, откакто играчите на домакините потеглиха към трибуните, с цел да честват. По време на празненствата Депай видя афиш на ентусиаст, който приканва бранителя Марсело " да напусне " Лион. Футболистът потегли към последователя с плаката, а останалите играчи от отбора последваха своя съотборник. В същото време почитатели на Лион започнаха да слизат от трибуните към терена, само че до съществени произшествия не се стигна.

" Ръководството би трябвало да огледа съществено на този проблем. Класираме се и по-късно напущаме терена при тези условия. Нещо е сбъркано. Последвах фена, с цел да му кажа да смъкна плаката. Плюха по нас, такова нещо в никакъв случай не съм виждал ", съобщи Депай пред медиите във Франция.
Шампионска Лига 6 кръг, вторник 10 декември  Лион 2:2краен резулат  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР