Мемфис Депай може да напусне Барселона след само един сезон

...
Мемфис Депай може да напусне Барселона след само един сезон
Коментари Харесай

Депай вече гледа към следващия си отбор

Мемфис Депай може да напусне Барселона след единствено един сезон в клуба. Нидерландецът е свързван с прекосяване в Милан, а разнообразни източници в Испания стигат даже по-далеч, казвайки, че той може да приключи контракта си с каталунците още преди края на акцията.

Депай означи 8 гола в 16 мача в Ла Лига, само че травмите, както и идването на Феран Торес и Пиер-Емерик Обамеянг през зимата значат, че възможностите му да играе ще бъдат мощно лимитирани. Според Diario Sport и Marca има прочут интерес към Мемфис от Италия, най-много от " росонерите ", които наблюдават играча от близо три години. Интер и Ювентус също наблюдават от близко обстановката с някогашния състезател на Лион и Манчестър Юнайтед.

Въпреки че Депай има контракт с Барселона до юни 2023 година, не е изключено самият той да изиска да напусне без трансферна сума. Милан търси по-млада опция на Жиру и Ибрахимович в офанзива и концепцията Мемфис да се причисли без пари към клуба, звучи доста завладяващо за управлението на италианския клуб.
 Шави: Депай и Фати упражняват на 100%
Шави: Депай и Фати упражняват на 100%

Двамата ще са подготвени за мача с Реал (Мадрид)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР