Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите

...
Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите
Коментари Харесай

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите превзеха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите благоприятни условия по метод, който превзема както опитните вложители, по този начин и новодошлите.

Произхождащи от интернет мемета и преднамерено наличие, тези монети постоянно стартират като смешки, само че бързо могат да придобият сериозна известност и забележителна пазарна стойност.



В тази публикация, основана въз основа на крипто изявления, пазарни отчети и уеб страници за мемо монети, ще разгледаме едни от най-хубавите мемо монети: ButtChain , Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME.

Кратък лист на най-хубавите меме монети

1.ButtChain (BUTT) – Първата меме монета с автоматизирана ликвидност на Polygon
2.Dogecoin (DOGE) – Оригиналната меме монета
3.Pepe (PEPE) – Вдъхновена от мемето (Pepe The Frog)
4.MAGA Coin (TRUMP) – меме монета, въодушевена от известния девиз на Тръмп
5.BOOK OF MEME (BOME) – Платформа за основаване и продан на мемета

Окончателен лист на едни от най-хубавите меме монети, които да купите в този момент

ButtChain (BUTT)

ButtChain печели внимание в общността на меме монетите като новаторска и привлекателна алтернатива за крипто запалянковците. ButtChain се отличава като първата меме монета в блокчейна на Polygon, която интегрира функционалността за автоматизирана ликвидност .

Нека да разгледаме небрежно отличителните функционалности за ликвидност на ButtChain:

  • Автоматична ликвидност: ButtChain автоматизирано разпределя 20% от предварителните продажби в пула за ликвидност на Uniswap. Това стратегическо систематизиране улеснява плавната и ефикасна търговия, откакто монетата бъде пусната в продажба.
  • Liquidity Farming: В допълнение към повишението на ликвидността ButtChain постанова такса за транзакции в размер на 5%, която частично подкрепя изгарянето на ликвидност и токени. По създание това значи, че общото предложение на токени на ButtChain понижава с всяка транзакция.

Допълнителни авангардни функционалности на ButtChain:

  • Директно договаряне: ButtChain разрешава на купувачите неотложно да получат своите токени, което им дава незабавна благосъстоятелност върху токените, за разлика от множеството други предварителни продажби на криптовалути.
  • Share and Earn стратегия: ButtChain разполага с неповторима реферална стратегия, която ви разрешава да печелите крипто още през днешния ден . По време на предварителната продажба, тези, които сполучливо привлекат нови консуматори посредством тяхната специфична връзка получават 20% от всички покупки, които минават през техния неповторим линк в MATIC. Тази новаторска тактика възнаграждава присъединяване на общността и покачва видимостта.

По време на предварителната продажба цената на ButtChain се усилва всекидневно. Така че какво чакате? Отидете на формалния уеб страница на ButtChain , с цел да получите своите токени още през днешния ден.

> Посетете формалния уеб страница на тази настояща нова меме монета < <

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin остава съществена единица във вселената на меме монетите, известна с лоялната си общественост и необятното си самопризнание. DOGE стартира като шеговит план през 2013 година като „ смешка “ на обичайните криптовалути.

Pepe (PEPE)

Pepe е въодушевена от известното меме „ Pepe The Frog “. Това е дефлационна мемe монета, работеща върху блокчейна на Ethereum. От стартирането си на пазара през април 2023 година Pepe се трансформира в една от най-активно търгуваните криптовалути.

MAGA Coin (TRUMP)

MAGA Coin е криптовалута, кръстена на придвижването „ Да създадем Америка още веднъж велика “ – девиз, разпространяван по време на президентската акция на Доналд Тръмп през 2016 година MAGA има за цел да въплъти правилата и полезностите, свързани с този девиз.

BOOK OF MEME (BOME)

Book of Meme (BOME) е меме монета, която действа на блокчейна Solana. Тя сплотява блокчейн технологията с интернет културата и улеснява основаването и обмена на мемета като незаменяеми токени (NFT).

> Посетете формалния уеб страница на новата меме монета < <

Коя меме монета може да се изстреля нагоре?

Предизвикателство е да се планува тъкмо коя меме монета ще се изстреля нагоре. Въпреки това ButtChain е водеща измежду този лист с едни от най-хубавите меме монети със своите неповторими функционалности и новаторска токеномика. ButtChain е в стадий на предварителната си продажба, привличайки вниманието на крипто запалянковците, искащи да получат ранен достъп до токена. Посетете формалния уеб страница на ButtChain , с цел да научите повече.

Най-добрите меме монети: Заключителни мисли

Тази публикация е направена, с цел да даде информация за най-хубавите меме монети, които крипто запалянковците могат да проучат: ButtChain , Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME.

Както при всяка криптовалута, надлежната инспекция е от основно значение. Докато проучвате меме монетите, провеждането на задълбочено изследване е от значително значение заради присъщите им волатилност и опасности. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Заинтригувани сте от рефералната стратегия на ButtChain или от настоящата ѝ предварителна продажба като цяло? Посетете формалния уеб страница на ButtChain в този момент, с цел да научите повече. Но побързайте! Цената на ButtChain се усилва всеки ден по време на предварителната продажба.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР