Меме монетите, начело с базирания в Solana токен WIF на

...
Меме монетите, начело с базирания в Solana токен WIF на
Коментари Харесай

Dogwifhat вече е третата най-голяма меме криптовалута

Меме монетите, отпред с основания в Solana токен WIF на тематика куче, означиха забележителен растеж към края на седмицата, доминирайки пазарната динамичност, до момента в който другите браншове останаха релативно постоянни.

По данни на CoinMarkeCap меме монетите са нарастнали приблизително с 8%, надминавайки по растеж по-конвенционални браншове като децентрализираните финанси, фермите за рандеман и токените за продан.

Инерцията при меме токените набра скорост в четвъртък на фона на спекулациите към евентуалното потребление на DOGE в идна платежна услуга от общественото приложение X, макар че компанията не е разгласила публично удостоверение.

Търговската интензивност при фючърсите, проследяващи DOGE , доближи исторически връх от $2 милиарда, което демонстрира упования за нараснала ценова волатилност с наклонност към лонг позиции.

Токените на тематика куче, като Floki ( FLOKI ) и WIF , внезапно набъбнаха като спекулативни залози, свързани с DOGE. WIF, изпреварвайки Pepe Coin ( PEPE ), се трансформира в третия по величина меме токен по пазарна капитализация, като в четвъртък надвиши границата от $4 милиарда, а все още на писане на публикацията е даже над $4.3 милиарда.

Въпреки това някои търговски субекти предизвестиха да не се прекалява с неотдавнашните облаги, акцентирайки признаци на привършване в ценовото деяние на Биткойн и Етериум .

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР