Мелиса Рангелова е направила напълно осъзнат избор, който определи бъдещето

...
Мелиса Рангелова е направила напълно осъзнат избор, който определи бъдещето
Коментари Харесай

Спомен към миналото: Мелиса си припомни за годините, когато беше нацепена батка

Мелиса Рангелова е направила изцяло съзнателен избор, който дефинира бъдещето ѝ. Миналата година тя заяви, че към този момент се назовава с женско име, а не с даденото ѝ от родителите - Тихомир. Мелиса съобщи преди време, че връщане обратно няма и освен това - тя към този момент е разкрила любовта.

Виж още: " 69 ще вършим всяка нощ... просто ми танцувай гола ": Емрах с предложение, фенките полудяха 

Иначе Мелиса продължава своята работа, като фитнес интруктор и има много клиенти. Известно е, че Тихомир беше първенец и имаше впечатляваща физика. Наскоро в Instagram Мелиса подсети на всички точно за този си интервал, качвайки своя остаряла фотография. Е, Мелиса не се е затъжила за остарялата си визия, а другар ѝ бил изпратил фотото, за което не запомнила.

 Instagram

Иначе новото амплоа на Мелиса несъмнено предизвика мнения и погледи, само че на нея не ѝ пука. Именно в навечерието на новата година Мелиса сподели още повече любовта си към приятелката си, като награби Емили в прочут гей бар в София.

Мелиса написа много прочувствени и сантиментални думи, които разгневиха още веднъж някои: " Обичам те безпределно доста, ти си всичко за мен, без теб не мога да пребивавам, благодаря ти за всичко което правиш за мен! Ти си най-страхотният и положителен, човек който познавам ", призна Мелиса. 

Виж още: Случи се! Дени от " Един за различен " се появи без филтри... само че за прекомерно малко

Изображение: https://www.instagram.com/melissa_rangelova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР