Мелинда Гейтс за пръв проговори за развода си с милиардера

...
Мелинда Гейтс за пръв проговори за развода си с милиардера
Коментари Харесай

Мелинда Гейтс проговори за развода: „Беше нездравословна връзка“

Мелинда Гейтс за пръв проговори за развода си с милиардера и създателя на Microsoft Бил Гейтс и призна, че мъчно е понесла смяната.

Мелинда Гейтс за пръв проговори за развода си с милиардера и създателя на Microsoft Бил Гейтс и призна, че мъчно е понесла смяната.

Двойката разгласи раздялата си през май 2021 година след 27 години брак и публично се разведе три месеца по-късно. 57-годишната Мелинда призна в изявление за CBS Mornings, че повода не е някакъв огромен скандал, само че в връзките им е имало доста разминавания и дразги, насъбрани през годините.

„ Аз имам вяра в прошката. Стори ми се, че се справихме с някои проблеми. Нямаше една причина, раздялата не стана внезапно, от веднъж. Но в един миг стигнах до осъзнаването, че би трябвало са кажа „ Достатъчно ”. Разбрах, че това е нездравословна връзка, не мога да се доверя на това, което имахме ”, сподели тя.

Въпреки че раздялата им беше другарска, в мрежата започнаха да се носят клюки за същинските аргументи. Хората допуснаха, че повода са непрекъснатите промени на Бил Гейтс и честите обвинявания от служителки на компанията му в полови залитания от негова страна. През пролетта на 2021 година няколко дами едновременно си признаха, че създателят на Microsoft им е предложил връзка. Освен това Бил Гейтс бе другар с финансиста Джефри Епщайн, който беше упрекнат в обезчестяване на малолетни.

ВИЖТЕ СЪЩО:

„ Не съм направила нищо неприятно и пребивавам с високо вдигната глава. Нека Бил отговори на слуховете за интимността. Колкото до другарството с Епщайн, аз бях срещу и незабавно му го споделих ясно. Той беше ужасяващ човек, въплъщение на злото и след срещата с него дълго време сънувах кошмари ”, споделя Мелинда.

Тя добави, че е била доста смутена от развода. Имаше дни, когато просто лежах и плаках. Често си мислех: „ Как да се оправя с това, по какъв начин да продължа напред? “.

По-рано раздялата със брачната половинка си разяснява Бил Гейтс в изявление за CNN. Той приказва топло за някогашната си брачна половинка. „ Мелинда е прелестен човек. И фактът, че нашето партньорство завърши, е повода за моята огромна персонална горест. Но ние поддържаме връзка и работим във фонда, с цел да продължи партньорството си. Винаги сме се радвали на нашата взаимна работа.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Бил и Мелинда Гейтс се срещнаха на брифинг за пресата в компанията на Гейтс през 1987 година и се ожениха през 1994 година В брака си те имат три деца - Дженифър Катарин, Рори Джон и Фийби Адел. Двойката се разведе без скандал и подписа съглашение за разлъка, съгласно което си поделя имущество, юридически възнаграждения и наставнически отговорности. Мелинда Гейтс също реши да резервира името на някогашния си брачен партньор. След развода холдингът на Бил Гейтс трансферира на някогашната му брачна половинка акции на Canadian National Railway, AutoNation, скъпи бумаги на мексиканската Coca-Cola Femsa и Grupo Televisa и акции на John Deere за общо над 3 милиарда $. Според Forbes, благосъстоянието на Бил Гейтс е на стойност 134,1 милиарда $, а Мелинда Гейтс е на стойност 6,2 милиарда $.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР