Мелинда Френч Гейтс проговори относно своя развод с Бил Гейтс.

...
Мелинда Френч Гейтс проговори относно своя развод с Бил Гейтс.
Коментари Харесай

Мелинда Гейтс проговори за развода и изневерите на Бил Гейтс

Мелинда Френч Гейтс проговори по отношение на своя бракоразвод с Бил Гейтс. Френч призна, че 27-те години, прекарани с един от най-богатите хора в света, са били очарователни и хубави, въпреки раздялата да стартира някъде със старта на пандемията. Според Мелинда тогава е била отчуждена от своя брачен партньор, само че раздялата им се случва под един покрив, до момента в който са с две от трите си деца - Дженифър, Рори и Фийби, пише dir.bg.

 

Въпреки разликите сред Мелинда и Бил Гейтс, двойката е съумяла да се раздели без папараци и вниманието на публиката. Мелинда признава, че пандемията е имала позитивен резултат, откакто са имали време да се разделят безшумно и умерено. Филантропката е била разграничена със своя брачен партньор по-рано, само че през 2020 година взима публично решението да завърши брака си.

 

Тя признава, че нейната дарителска организация продължава да е на нейно име, както и на нейните деца. Оказва се, че Бил не е изискал нищо. Бившата му брачна половинка твърди, че е мислила доста върху тематиката за развода, мислела е за децата си и за въпросната фондация. Очаквала е да има промени и искания от страна на Бил, само че действително такива не са били изразени.

 

Изненадата е, че когато разводът е завършил, всичко е било на мястото си. Не е ясна връзката и договорните връзки, само че Мелинда е декларирала, че има намерение да напусне " Фондация Бил и Мелинда Гейтс " в границите на 1-2 месеца. Въпреки всички по-сериозни земетресения, Мелинда признава, че в този момент се усеща доста по-добре и е щастлива от обстоятелството, че към този момент всички ужаси са зад тила ѝ. Тя е сменила своята адресна регистрация и декларира, че в този момент живее покрай другари.

 

" Усещането за независимост е от изключително значение ", съобщи някогашната госпожа Гейтс, която в този момент може да отиде до аптеката, без да бъде преследвана от папараци.

 

" Нормалният живот, детайлът който липсва, когато сте с един от най-богатите хора в света, в този момент още веднъж е вероятен. " Мелинда прекара повече от две десетилетия в подпомагането на дами и фамилии.

Тя написа в X/Twitter, че това не е било елементарно решение, само че времето е вярно за овакантяване. Въпреки изпитаното страдание, Мелинда счита, че оставя цялата фондация в доста добра форма. По-важното е, че е направила поръчка да продължи своята мощна филантропия и няма желание да изчезва от това поле. 

 

Припомняме, че разводът беше финализиран публично през август, 2021 година Причината, най-малко съгласно Френч е, че нейният сътрудник е признавал няколко пъти за изневери и явно продължава с тази не толкоз здравословна процедура.

 

" Определено имам вяра в прошката, по тази причина работих доста съществено върху нея. Това не е просто един миг или нещо характерно, което се е случило. Идва един миг, когато е прощавано прекалено много и не е здравословно да се продължи напред, изключително откакто доверието не може да се върне ", споделя Мелинда Френч по време на телевизионно изявление през 2022 година

 

За страдание има още един хвърлен камък по Бил. По нейните думи, връзките сред него и Джефри Естийн са причина да се замисли за разлъка. " Не бях съгласна с тези срещи и неведнъж му го подчертах. Срещала съм Епстийн единствено веднъж. Исках да видя кой е този човек и скърбя за всяка една секунда, в която е прекрачил дома ми ", споделя Мелинда пред Гейл Кинг.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР