Меле в Куклен! Роми нападнаха полицаи и потрошиха патрулката Куклен

...
Меле в Куклен! Роми нападнаха полицаи и потрошиха патрулката Куклен
Коментари Харесай

Раниха полицай при мелето в Куклен

Меле в Куклен! Роми нападнаха служители на реда и потрошиха патрулката Куклен под блокада след мелето! Претърсват къщите 7 души са арестувани след случая в Куклен Масов тараш за алкохол след екшъна в Куклен Шефът на полицията дойде в Куклен

Алкохолът, открит в къщите в Куклен при полицейската интервенция тази заран, най-вероятно е бил за домашна приложимост. Това съобщи пред „ Марица “ шефът на пловдивската полиция старши комискар Атанас Илков. Според него в случай че напитките без данък са над позволените количества, на отговорните може да бъдат наложени законови наказания.

Нещата в Куклен са спокойни още от нощес. Седмината арестувани са дали пояснения за случая. „ Това, което споделят, не е толкоз значимо за нас, тъй като ние сме си изяснили нещата на място. Нормално е те да проявят някаква защитна реакция, нея постоянно ще я има. За нас е по-важно какво са видели и по какъв начин са го възприели страничните хора, очевидци на случая “, сподели Илков.

Той заяви, че един от служителите на реда е потърпевш при нападението от пияната компания. Служителят на реда е бил ударен в региона на челото, само че детайлностите за обстановката занапред щесе обясняват.

„ Няма никакво етническо напрежение в Куклен. Това, което се твърди от някои, са цялостни нелепости. Тези хора 40 години живеят къща до къща и в никакъв случай не е имало проблем, защо етническо напрежение може да става дума? Това е напълно битов случай без никакъв етнически детайл “, безапелационен е шефът на полицията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР