Меле между общински съветник, децата му и сина на Ценко

...
Меле между общински съветник, децата му и сина на Ценко
Коментари Харесай

Чоков младши плаши с убийства и палежи

Меле сред общински консултант, децата му и сина на Ценко Чоков - Спас затвори дискотека в Козлодуй, заяви ВulNews.bg. Мелето се развихрило поради нарязани гуми на коли и приключило със закани с палеж и ликвидиране.

Общинският консултант в атомния град Ангел Лалюв, който е притежател на ресторант в центъра на града, чествал празник в заведението си под дискотека „ Мармалад “. Малко след среднощ било открито, че са спукани гумите на двата автомобила на съветника, които били паркирани на уличката зад ресторанта.

Племенникът на Лалюв решил да ревизира какво става при защитата на дискотеката, само че там се спречкал с по-големия наследник на някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков – Спас, и се върнал обичай. Тогава съветникът и синовете му на собствен ред решили да се разправят с побойниците. Боят се пренесъл на открито и приключил с окървавени носове и синини. Сега всички вадят медицински и настояват, че другият пръв е почнал и си разменят закани, а полицията обяснява абсурда.

„ Неприятна история. Сбиха се момчетата. Всичко стартира с това, че някой беше надупчил гумите и на двете ми коли, които бяха откъм гърба на паркинга. 30-годишният ми племенник реши да пита защитата на дискотеката дали са видели или чули нещо. Там някакъв юноша му споделил – „ аз съм ги надупчил, ти какво искаш “ и след това не знам какво е станало, само че племенникът ми слезе долу и беше целият в кръв. На мен това са ми посетители и отидох там със синовете ми.

Не сме се били. Сбутахме се нещо и това е. Казах им, че имам празник, а бият племенника ми. Същото момче, беше там и се заканваше, че ще ме убива, ще ме пали. Помолих ги да приберат този юноша, да не стане по-лошо.

После разбрах, че е Спас Чоков, тъй като него не го познавам. Баща му познавам. Казах им да го махнат от там, а те го пазят. После се прибрахме вътре и сякаш всичко завърши. Даже споделих на момчетата да не излизат начело пред дискотеката, а да пушат откъм гърба, зад ресторанта. Само че след известно време оня Чоков пристигнал откъм гърба и той. Какво прави там, като там не е входа на дискотеката, не знам. И там отново се сбили. Момчешка работа, само че ето ти в този момент пояснения в полицията и разправии. Аз по тази причина не подадох сигнал в полицията за гумите, тъй като не желаех да си скапвам празника. Имах над 100 души посетители и не желаех да ги оставя, с цел да се занимавам с сходни неща. Това, което ме тормози е, че този юноша заплашва с убийства, с палежи. Аз 19-години съм тука – нямам защита, нямам камери, нямам СОТ и в никакъв случай не съм се нуждаел от специфични средства за защита. Сега – какво стана? Остави че ми отиде празника, само че и жена ми се тормози, фамилията ми се тормози. Племенникът ми от Гложене е с комоцио. Много неприятна работа “, описа за случая Ангел Лалюв.

Информацията беше доказана от полицията. От там обявиха, че към 1 часа през нощта в петък против събота получили сигнал за сборичкване. Когато отишли на посоченото място обаче нямало никой. На идващия ден те прибрали Спас Чоков и приятелите му за разпит, след което ги освободили. По случая тече досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР