МЕЛБЪРН, Флорида. - За седма поредна година градовете във Флорида

...
МЕЛБЪРН, Флорида. - За седма поредна година градовете във Флорида
Коментари Харесай

Повече хора са се преместили в този град във Флорида, отколкото където и да било другаде през 2023 г., според U-Haul

МЕЛБЪРН, Флорида. - За седма поредна година градовете във Флорида означават по-голям напредък в сравнение с всеки различен щат в Съединени американски щати, съгласно нов отчет на U-Haul.

Пазарът в Палм Бей-Мелбърн е класиран като най-хубавата дестинация за хамали през 2023 година, съгласно отчета на U-Haul, оповестен в сряда който мери еднопосочното придвижване в U-Haul съоръжение от предходната година. Миналата година беше класиран на четвърто място.

Над 54% от целия еднопосочен трафик на U-Haul пристигаше в Палм Бей-Мелбърн, спрямо малко над 45% заминаващи, се споделя в отчета.

U-Haul сподели, че мери растежа на града посредством пресмятане на чистата облага (или загуба) на еднопосочно съоръжение от потребителски транзакции през 2023 година Миналата година бяха регистрирани над 2,5 милиона еднопосочни транзакции с U-Haul съоръжение.

Компанията за пренасяне сподели, че тези миграционни трендове – които сплотяват прилежащите градове за задачите на данните – не са директно свързани с популацията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР