МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Организаторите на гейовете и лесбийките Марди

...
МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Организаторите на гейовете и лесбийките Марди
Коментари Харесай

Организаторите на гейовете и лесбийките Марди Гра в Сидни молят полицията да не участват в годишния парад

МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Организаторите на гейовете и лесбийките Марди Гра в Сидни желаеха от полицията да не вземат участие в годишния им церемониал този уикенд, след хипотетичното ликвидиране на двойка от служител на реда, което накара полицейския комисар във вторник да упорства възбраната да бъде анулирана.

Полицията продължава да търси телата на някогашния ефирен кореспондент Джеси Беърд, 26, и неговият сътрудник на стюардеса Люк Дейвис, 29, за който се твърди, че е бил убит в дома на Бейрд в Сидни в понеделник предходната седмица., беше упрекнат в петък в убийствата и на двамата мъже.

Бордът на Mardi Gras сподели, че LGBTQIA+ общностите в цяла Австралия са били опустошени от загубата на двойката, която е възнамерявала да чества на парада в събота.

„ Бордът на гейовете и лесбийките на Марди Гра в Сидни счита, че маршът на полицията в Нов Южен Уелс тази година може да усили паниката в нашите общности, които към този момент са мощно наранени от последните събития. Бордът взе решение да изиска п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР