Мелатонинът и всички добавки, които ползваме базирани на него не

...
Мелатонинът и всички добавки, които ползваме базирани на него не
Коментари Харесай

Лекар : Има пробив на ваксините срещу рак

Мелатонинът и всички добавки, които употребяваме основани на него не са лекарства. Водят се хранителни добавки. Те не подлежат на толкоз непоколебим надзор, разяснява по Народоосвободителна въстаническа армия доктор Аспарух Илиев, началник на лабораторията в Берн.

Мелатонинът е един от хормоните регулиращи съня, създава се от по този начин наречената епифиза. Има доста полемики дали въобще има смисъл предоставяне на мелатонин при хора с нарушаване в съня. Случаите на предозирани с него са малко.

„ Мутацията на Коронавирус 19 -Flirt няма данни да е по-различен от останалите. Това, което продължава да ни тормози е дългият коронавирус. Не бих споделил, че болестта остава в предишното, тъй като ще имаме едно непрекъснато равнище. Не доста високи, само че случи ще има. Не чакам да има трагични проблеми ”, сподели Илиев.



Той добави, че следва в идващите 3-4 години да има пробив при имунизациите против рак. „ Пандемията ни разреши да установим какъв брой безвредни са доста необятен набор нови ваксини, които ще оказват помощ и с битката с рака ”, акцентира доктор Аспарух Илиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР