Мелания Тръмп очерта начините, по които тя поддържа персонала, който

...
Мелания Тръмп очерта начините, по които тя поддържа персонала, който
Коментари Харесай

Мелания Тръмп се опитва да опази Белия дом от още по-голяма зараза

Мелания Тръмп очерта методите, по които тя поддържа личния състав, който ръководи резиденцията в Белия дом, до момента в който тя и президентът Доналд Тръмп се бият против Коронавирус, до момента в който Иванка Тръмп се причисли към редиците на чиновници, работещи от у дома, откакто броят на помощниците, позитивни за ковид, набъбна, написа bg-voice.com.

Президентът Тръмп, към момента инфектиран ковид, се завърна вкъщи, пораждайки угриженост по отношение на сътрудниците на тайните служби, които го пазят, и над 100 чиновници в резиденцията на Белия дом, множеството от които са възрастни и представители на малцинствата, което ги слага в по-голям риск от заразяване с COVID-19.

Първата дама очерта настоящите насоки за сигурност за чиновниците в резиденцията, която попада под нейната пълномощия.

„ Здравето и сигурността на личния състав на резиденцията е от първостепенно значение за Първото семейство “, сподели Мелания Тръмп в изказването си.
Тя означи, че от март насам са въведени политики за стерилизация от типаболничен клас и личният състав е насърчаван да работи от разтояние, когато може. Персоналът в директен контакт с първото семейство се тества всекидневно, а поддръжащият личен състав се тества на всеки 48 часа. Персоналът също носи цялостен набор персонални защитни средства, защото президентът и първата дама са заболели от вируса.

В Белияа дом също по този начин са конфигурирани спомагателни санитарни и филтриращи системи, с цел да поддържа въздуха чист.

„ В началото на април всички чиновници на резиденцията трябваше да носят маски когато и да е “, означи тя. Нает беше и съветник за „ положително здраве “, с който членовете на личния състав могат да приказват анонимно, изключително с цел да се съсредоточат върху проблемите на психологичното здраве.

Междувременно секретната работа не споделя какъв брой от техните сътрудници са дали позитивни проби за заболяването. От съображения за сигурност Сикрет Сървиз не издава какъв брой от чиновниците са дали позитивни проби за COVID-19, нито какъв брой от чиновниците са били или са в карантина.
Междувременно двама военни помощници, които имаха непосредствен контакт с президента, се оказаха заболели от вируса.

Военните помощници работят като персонални асистенти, обслужват храненето на президента, носят пътната му чанта, организират телефонни диалози и организират набор от други отговорности – всичко това, което ги слага в непосредствен персонален контакт с президента. Те пътуват с него и влизат и излизат от Овалния кабинет – или където и да е той – през целия ден.

Самият Тръмп е следен за здравето си непрестанно. за него се грижат медицински екип, военни лекари и медицински сестри на повикване и всички към него са с маски N-95. Персоналът попочистване е екипиран с противорадиационни костюми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР