Мелания Тръмп и Брижит Макрон напуснаха Белия дом, за да

...
Мелания Тръмп и Брижит Макрон напуснаха Белия дом, за да
Коментари Харесай

Първите дами Тръмп и Макрон отново демонстрираха стил

Мелания Тръмп и Брижит Макрон напуснаха Белия дом, с цел да прегледат картини на френския художник Пол Сезан в намиращата се наоколо Национална художествена изложба, съобщи Асошиейтед прес.
 
Облечени в бели костюми и на високи токчета " стилето ", първите дами на Съединени американски щати и Франция разгледаха галерия от към 60 произведения на френския постимпресионист. Двете се стопираха пред портрет на бащата на Сезан, четящ вестник, и позираха за фотография.
 
Мери Мортън, куратор на музея за френските картини, изясни, че Сезан имал сложни връзки с татко си, който бил банкер и желал синът му да стане юрист. Картината е от сбирката на семейство Мелън.
 
Двете първи дами по-късно минаха през ротондата на постройката и около скулптура на Меркурий.
 
Поне пред камерите, в огромна част от времето с кураторите разговаряше Брижит Макрон. Сезан е един от най-видните френски художници. Известен е с улавянето на моменти в своите произведения и се счита, че е оказал мощно въздействие върху други художници, да вземем за пример Пабло Пикасо.
 
 мелания и макрон Guliver/Getty Images
" Мерси ", сподели Брижит Макрон, до момента в който тя и Мелания Тръмп обикаляха шадраван във вътрешен двор на галерията. На въпрос дали се любува на визитата си във Вашингтон тя кимна и сподели на британски: " Благодаря ви ".
 
Това е вторият ден от визитата на френския президент Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит във Вашингтон.
 
Кабинетът на първата дама на Съединени американски щати заяви, че облеклото на Мелания Тръмп по модели на двама дизайнери.
 
Костюмът, носен от Мелания Тръмп при идването на семейство Макрон в Белия дом, е на дизайнера Майкъл Корс. В Националната художествена изложба тя също беше с него.
 
Първата дама на Съединени американски щати носеше и бяла широкопола шапка, чийто дизайнер е Ерве Пиер. Той беше и стилният дизайнер на нейната рокля, която тя носеше в деня на встъпването в служба на Доналд Тръмп. Бялата шапка бързо стана предмет на оживени диалози, също и в Туитър. Обикновено Мелания Тръмп не носи шапки.
 
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пък усили листата от прояви на дипломатическа благосклонност, като прибави към него изчеткването на пърхот от костюма на госта, в тази ситуация френския президент Еманюел Макрон, съобщи Франс прес. Тръмп направи изненадващия жест тъкмо преди двамата водачи да театралничат за фотографите в Овалния кабинет на Белия дом.
 
Самият Макрон наподобява се посмути от тази демонстрация на угриженост. " Имаме доста привилегировани връзки, дори в този момент ще махна този пърхот ", сподели Тръмп, до момента в който изчеткваше с ръка рамото на черния костюм на Макрон. " Трябва да го създадем безукорен, в този момент е безукорен ", оправда се президентът на Съединени американски щати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР