Мелания Тръмп е вероятно една от най-красивите и стилни първи

...
Мелания Тръмп е вероятно една от най-красивите и стилни първи
Коментари Харесай

Защо Мелания е винаги с отворена уста на снимки? Отговорът се оказва прост

Мелания Тръмп е евентуално една от най-красивите и стилни първи дами, които в миналото е имало в Белия дом. Съпругата на сегашния президент Доналд Тръмп е обект на съществено внимание във всяко отношение. Как наподобява, какво споделя, по какъв начин се държи със брачна половинка си на публични места и така нататък Нещо друго обаче също прави усещане при Мелания (освен присвитите очи), а точно съвсем постоянно леко отворените ѝ устни.

Виж още:

Няма събитие, на което Мелания да не е направила тази характерна за нея физиономия. И не, не става дума за моментите, когато се усмихва.

Това, което Мелания Тръмп обича да прави, е по този начин наречената " рибешка уста ", пишат от MSN . Физиономията се е трансформирала в нещо като запазена марка на Мелания през последните години. Истината е, че много звезди употребяват тази " техника ", когато театралничат на аления килим. " Рибешката уста " е поза, при която горната и долната джука са леко разграничени, може да се прокрадва и незабележима усмивка.

Така визията придобива по-сексапилно лъчение (припомнете си множеството фотоси на иконата Мерилин Монро), споделя специалистът по език на тялото Трейс Браун и прибавя, че супермоделите обожават този тип усмивка. Припомняме, че Мелания става известна в Съединени американски щати първо като модел, още преди да се омъжи за Доналд Тръмп. Вероятно в тези години тя е отработила въпросната съблазнителна физиономия, която и до през днешния ден Мелания ползва.

Нещо любопитно има към позата, а точно, че брачната половинка на Доналд леко накланя глава надолу, по този начин камерата не снима долната страна на ноздрите ѝ. Позата прави очите също по този начин да наподобяват по-големи по отношение на останалата част от лицето, пишат още от MSN.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР