Мелания Тръмп е най-коментираната Първа дама в света. От словенски

...
Мелания Тръмп е най-коментираната Първа дама в света. От словенски
Коментари Харесай

Мелания си иска стария живот

Мелания Тръмп е най-коментираната Първа дама в света. От словенски модел, през брачна половинка на милионер, през днешния ден тя е в много преференциалната позиция да бъде център на внимание, което като че ли постоянно е желала. Но неслучайно се споделя " внимавай какво си пожелаваш "...

Настоящата Първа дама на Съединени американски щати е родена през 1970 година в малко градче в Словения. Детската й фантазия е да бъде модел, което не е особена изненада, тъй като майка й е дизайнер на детски облекла.

Още на 16 години стартира да се занимава професионално с това. Първо в родината си, по-късно в Европа, а след години стига и до Страната на неограничените благоприятни условия - през 1996 година През професионалния й път й се постанова нееднократно да театралничи гола , както на онази паметна корица на GQ от януари 2000 година

 Снимка 399663

Доналд и Мелания се срещат на празненство на стилната организация, в която през 1998 година словенката работи. Седем години по-късно двамата към този момент са брачен партньор и брачна половинка, а след още няколко месеца - и родители на единственото си общо дете.

Тази среща и този брак трансформират живота на Мелания изцяло. Според нейни близки, тя е срещнала Тръмп в най-подходящия миг. Въпреки огромното й предпочитание, кариерата й по никакъв начин не върви на добре, няма съвсем никакви пари и единствената опция пред нея е да се върне още веднъж в Източна Европа, написа Express.

 Снимка 399465

Но ориста си знае работата и госпожа Кнаус заживява живота на принцеса. Гледайки старите й фрагменти, стигаме до систематизирания извод, че обича да се облича много предизвикателно, а да театралничи - същински провокативно.

Днес, като Първа дама, не може да покаже съвсем никаква плът. Останаха й единствено прилепналите рокли, на които постоянно залага, с цел да подчертае формите си. А те несъмнено са си за проявление, макар че след две години ще стане на 50. Но, какво да правиш, протокол...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от First Lady Melania Trump (@ladymelaniatrump) на Сеп 17, 2017 в 7:43 PDT

А когато бе просто брачна половинка на предприемач и милионер, ситуацията беше напълно друго - Мелания можеше да си разрешава доста по-свободно държание, което все някак й прощавахме, тъй като не бе от такова значение.

 Мелания Тръмп, един кожен панталон и следващият фешън гаф
Мелания, къде ти е панталонът

Първата дама със секси гаф

Но в този момент, когато е Първа дама, рецензиите към нея валят всекидневно, а предразсъдъците имат доста по-голяма мощ. И сме сигурни, че по никакъв начин не й е прелестно. Но в случай че желае да е до брачна половинка си, би трябвало да е с него във всичко, нали?!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР