Мелани Сайкс разкри, че е напуснала масовата телевизия завинаги“ след

...
Мелани Сайкс разкри, че е напуснала масовата телевизия завинаги“ след
Коментари Харесай

Мелани Сайкс „реши да напусне телевизията“ след брутална забележка от Грег Уолъс

Мелани Сайкс разкри, че е напуснала „ всеобщата телевизия вечно “ след коментар от Грег Уолъс по време на присъединяване й в MasterChef.

53-годишната телевизионна звезда се популяризира като водеща на Today with Des and Mel with Des O'Connor и Let's Do Lunch with Gino D'Acampo. Мелани е ко-водещ през последните две десетилетия и стартира своята популярна кариера като хазаин на сериала Real TV UK на Sky One, което докара до участия в излъчвания като The Big Breakfast и The Paul O'Grady Show.

Въпреки това, Сайкс направи крачка обратно от отговорностите си на хазаин през последните месеци след присъединяване си в готварското шоу на BBC Celebrity MasterChef през 2021 година, когато тя даде обещание да обърне тил на малкия екран вечно.

Мелани разкри, че прекарването й в шоуто надалеч не е било прелестно и показа, че се е почувствала като „ хвърлена под рейс “ след забележка от кулинарния критик Грег Уолъс. В своята автобиография, озаглавена „ Просветени: Аутизъм и всички неща, които съм остави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР