Мелъни Пъркинс е на 32 години и един от двамата

...
Мелъни Пъркинс е на 32 години и един от двамата
Коментари Харесай

Най-младата милиардерка в Австралия, която удвои богатството си за няколко месеца

Мелъни Пъркинс е на 32 години и един от двамата основатели на програмата за графичен дизайн Canva , както и изпълнителен шеф на компанията . Въпреки че стартира като дребен стартъп през 2014 година, през днешния ден компанията е директен съперник на Adobe Photoshop.

Основателката й пък е измежду най-младите дами, които управляват бизнес за милиарди. Тя е и най-младата милиардерка в Австралия, както и третата най-богата жена в родината си . Състоянието на Пъркинс през март се оценяваше на 1.3 милиарда $.

Нея обаче можем да определим като един от огромните печеливши от пандемията от COVID-19 . Интересът към Canva нараства доста през последните месеци, а с него и парите в банковата й сметка. Така през днешния ден австралийката е съвсем двойно по-богата и има 2.5 милиарда .

Currently stanning Melanie Perkins, saviour woman & creator of online design tool, Canva https://t.co/sLkLKAGcZx pic.twitter.com/7XbcCnhCa3
— For Creative Girls (@ForCre8iveGirls) July 3, 2017
Компанията, която стартира като концепция, родила се на дивана в дома на майката на Пъркинс, през днешния ден се прави оценка на 8.77 милиарда $. За основаването на компанията разчита на банков заем, както и на пристрастеността си към графичния дизайн. Първият чек, който получава, е на стойност 100 $, написа Daily Mail.
 Amazon, Джеф Безос и какъв брой завоюва най-богатият човек на света от началото на ковид пандемията
Джеф Безос - огромният печеливш от пандемията

Пир по време на рецесия

А през днешния ден милиардерката е трансформира в следващото доказателство, че фантазиите се сбъдват, когато в действителност се бориш за тях . И колкото и мъчно да ти е по-пътя, триумфът постоянно те чака зад някой ъгъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР