Мелани Мартин предупредила дни преди смъртта на Аарън Картър, че

...
Мелани Мартин предупредила дни преди смъртта на Аарън Картър, че
Коментари Харесай

Едрогърдата българка Мелани предупредила дни по-рано, че Аарън ще умре и още разкрития

Мелани Мартин предизвестила дни преди гибелта на Аарън Картър, че той желал да почине. 35-годишната българка показа, че Аарън напоследък бил много под напрежение, а това мощно я тормозило. 

Мартин е разкрила дни преди съдбовната събота, че Картър прави рискови неща, които ще го доведат до гибел. Твърди се, че Картър е направил живо включване в Instagram няколко дни преди гибелта си, в което българката се присъединила и написала коментар, че това, което прави е рисково и " няма да останеш жив ".

Виж още: Убийство? Съмнения към повода за гибелта на Аарън Картър

Аарън прочел коментара на Мелани, отговаряйки, че не го интересува към този момент нищо и желае да го остави на мира. " Какво по дяволите? Тя преди малко ми сподели, че съм желал да умра ", споделил още във видето, което не е налично към този момент. Фенове на Аарън, гледали живото включване, също останали обезпокоени за здравето му.

Някои загатват, че рапърът бил привързан към поемане на изпарения от разнообразни препарати от бита: лепила, аерозоли, почистващи средства, коректори. За Картър се твърди, че е бил привързан към изпаренията на лепило.

Виж още: Проблемите нямат край: Кание Уест отива на съд

Дни преди гибелта на Аарън стана ясно, че приятелката му се обадила на полицията, с цел да заяви, че карал в нетрезво положение. През цялото време тя била в автомобил зад неговия, с цел да го следи. Проверката по-късно открила, че Картър не бил под въздействие на алкохол или опиати. 

По-рано стана ясно, че за момента не може да се заяви повода за гибелта на поп артиста и ще има потребност от в допълнение следствие на случая. Все отново правосъдният доктор удостовери, че гибелта е настъпила в 11:14 сутринта в събота в дома на звездата в Ланкастър, Калифорния. 

Виж още: Какво е Mastodon и за какво всички всеобщо се трансферират от Twitter там?

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР