Мелани Грифит и Антонио Бандерас може и да не са

...
Мелани Грифит и Антонио Бандерас може и да не са
Коментари Харесай

Колко секси е дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас

Мелани Грифит и Антонио Бандерас може и да не са двойка към този момент от съвсем 10 години, само че пък имат една прелестна щерка дружно. Стела се появява на бял свят през септември 1996 година - едвам няколко месеца след сватбата им. 26-годишното момиче е родено в Испания и приказва свободно както британски, по този начин и испански.
 Антонио Бандерас, филмовият фестивал в Сан Себастиан и фотосите от аления килим с щерка му Стела
Антонио Бандерас сподели порасналата си щерка

И тя наподобява ослепително

След развода на родителите си Стела Бандерас остава близка и с двамата, само че няколко години по-късно взема решение да редуцира името си от Стела дел Кармен Бандерас Грифит на Стела дел Кармен Бандерас. Майка ѝ Мелани Грифит обаче няма нищо срещу, защото смяната е направена главно с юридическа цел при споменаването на името ѝ в документи.

Въпреки че има известни родители, които са артисти, Стела Бандерас поема по собствен личен професионален път. Тя е сполучлив модел и работи за марки като Hermes Beauty и Matisse Footwear. И да, дъщерята на  и  определено е красива и секси.

В Instagram профила си тя нееднократно е качвала фрагменти, от които си проличава, че е даже повече от привлекателна. А с последния си пост показва и идеално изваяното си тяло. На фотографията  е в половинки бански, в компанията на своя другарка. 26-годишният модел е запазила визията си естествена, като е без грим, а косата си е прибрала повърхностно обратно.

От останалите фотоси от поредицата в поста излиза наяве, че Стела е на отмора със свои другари, които също е снимала. От Hello разбираме, че компанията се любува на ваканцията си някъде в Италия.
 Стела Бандерас и за какво дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит сменя името си
Защо дъщерята на Антонио Бандерас желае да смени името си

Стела Бандерас е взела решение

Полусестра на Стела Бандерас от брака на майка ѝ с Дон Джонсън, е известната актриса, взела участие в " 50 нюанса сиво ". Тя е на 33 години. Мелани Грифит в действителност има два брака с Дон Джонсън - първият е от 1976 до 1979 година, а вторият - от 1989 до 1996 година От 1981 и 1989 година пък е женена за Стивън Бауер, с който имат 37-годишен наследник Александър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР