Mel B , 48, с гордост си спомни, че в

...
Mel B , 48, с гордост си спомни, че в
Коментари Харесай

Мел Би с гордост си спомня, че е клеймила Джеймс Кордън като „най-големия тъпанар“, когото е срещала – след прословутия „омлет-гейт“ на актьора и скандалите с кражби на шеги

Mel B, 48, с горделивост си спомни, че в четвъртък клейми Джеймс Кордън като „ най-голямата дяволска звезда “, която в миналото е срещала

The Spice Girl  се появи в шоуто Late Night на Джо Лисет, когато беше подсети за обидата, откакто я направи 12 месеца по-рано (Джеймс Кордън на снимката)

Докато Мо изпита: „ Но Гери, тя е твоята колежка? “ Мел иронизира: „ Знам, обичам я до краен лимит, само че тя в действителност е пъклен досадна “.

Миналата година водещият на шоуто Late Late, 44 година, беше упрекнат в „ кражба “ на смешки от други комедианти, както и че му беше неразрешено за малко да посещава първокласен ресторант в Ню Йорк заради „ грубото “ му държание.

Той беше разгласен за „ дребен кретин от мъж “ от ядосания притежател на емблематичния ресторант Balthazar в Ню Йорк – който твърдеше, че той е „ най-насилственият клиент до момента “.

Бивш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР