МЕКСИКО СИТИ (AP) — Венецуелските мигранти често имат бърз отговор,

...
МЕКСИКО СИТИ (AP) — Венецуелските мигранти често имат бърз отговор,
Коментари Харесай

Венецуелците са все по-заседнали в Мексико, обяснявайки спада на незаконните преминавания към САЩ

МЕКСИКО СИТИ (AP) — Венецуелските мигранти постоянно имат бърз отговор, когато са помолени да назоват най-трудния сектор от пътуването си през осем страни до Съединени американски щати. граница, и това не е еднодневното пътешестване в джунглата през Колумбия и Панама с нейните отровни усойници, великански паяци и скорпиони. Това е Мексико.

„ В джунглата би трябвало да се подготвиш за животни. В Мексико би трябвало да се подготвите за хората “, сподели Даниел Вентура, на 37 години, след три дни вървене през Дариен Гап и четири месеца очакване в Мексико, с цел да влезе законно в Съединени американски щати, употребявайки държавната система за онлайн назначение, наречена CBP One. Той и шестчленното му семейство се насочиха към Форт Аткинсън, Уисконсин, където има родственик.

Репресиите на Мексико против имиграцията през последните месеци – по гледище на администрацията на Байдън – удариха изключително мощно венецуелците. Развитието акцентира какъв брой доста Съединени американски щати зависят от Мексико за управление на миграцията, която доближи невиждани равнища и е о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР