МЕКСИКО СИТИ (AP) — Аутфилд играчът на New York Yankees

...
МЕКСИКО СИТИ (AP) — Аутфилд играчът на New York Yankees
Коментари Харесай

Yankees OF Oscar González напусна изложбата в Мексико Сити със страшна травма на окото

МЕКСИКО СИТИ (AP) — Аутфилд играчът на New York Yankees Оскар Гонзалес напусна изложбената загуба в понеделник вечер от Diablos Rojos, откакто банкрутира топка от лицето си във второто ининг.

González беше блокиран на вътрешно игрище и топката рикошира от дръжката на бухалката му непосредствено в лицето му, събаряйки каската му. Той седеше прав, до момента в който беше изкаран от терена в количка.

Янките споделиха, че Гонсалес е бил лекуван на игрището за травма на дясното око. Лекарят на тима доктор Карлос Смит придружи Гонзалес до Centro Medico ABC в Мексико Сити за спомагателна оценка и тестване, оповестиха от клуба.

Хосе Тревино имаше две попадения и два RBIs за Ню Йорк при загубата му с 8-5. Луис Серна, 19-годишен десничар от Сан Луис Колорадо, Мексико, беше упрекнат в пет ръна и четири попадения в 2 1/3 ининга.

Антъни Волпе и Джанкарло Стантън бяха измежду шепата от постоянните играчи на Янкис, които са пътували до Мексико Сити за двойката изложбени мачове. Ню Йорк също загуби с 4-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР