Мексико продължава да изумява със своите находки, свързани с извънземните.

...
Мексико продължава да изумява със своите находки, свързани с извънземните.
Коментари Харесай

Древни фигурки на „летящи чинии“ и техните пилоти откриха в Мексико

Мексико продължава да изумява със своите находки, свързани с извънземните. Например, на времето сензация станаха артефактите на цивилизацията на маите, показани от държавното управление на страната – документи, показващи, че нашата планета е била посещавана от представители на извънземна цивилизация, т.е. ние не сме единствени във Вселената, написа Езорейтър. През миналите дни сходни артефакти от Централна Америка бяха показани от Клаус Дон. Предметите могат да служат за удостоверение на многочислените теории на уфолозите.

Новите артефакти, открити от неуморния откривател в пещера в Мексико, демонстрират, че освен маите, само че и ацтеките заради някаква незнайна причина са обичали да основават от камък разнообразни фигурки, в които елементарно се разпознават „ летящи чинии “ и техните водачи с големи очи.
Видеото с неповторимите находки на Клаус Дон сега интензивно се тиражира от многочислени медии, също така каналът UFOmania е превел материала на британски език.



Клаус Дон счита, че тези фигурки са на не по-малко от 7 000 години, въпреки и датировката на самостоятелния откривател да е много противоречива и към момента недоказана от каквито и да е разбори. Но „ каменните “ НЛО и пришълците удостоверяват освен съществуването на рационален живот отвън рамките на Земята, само че и обстоятелството, че извънземните са идвали на нашата планета още в дълбока античност.



Освен това, те неизвестно за какво са открили контакт с индианците, маите, ацтеките и други антични поданици на Земята, само че през днешния ден не се появяват изобщо пред представителите на актуалната цивилизация.

Или това просто се скрие от обществото? Именно на това мнение си конспиратолозите, които като доказателства за своята доктрина показват неоспоримите причини: НЛО летят из цялата планета, постоянно взимат на борда си хора, безочливо крадат добитък за опити и правят куп други неща – т.е., те не крият наличието си на Земята.

Напълно е допустимо и античните хора да са общували с тях почти по същия метод: единствено определени, а останалите, както и през днешния ден, са следили чудесата в профил и са правили фигурки от камъни.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР