Мексико поведе с 2:1 победи срещу България в мача от

...
Мексико поведе с 2:1 победи срещу България в мача от
Коментари Харесай

Лазаров и Донев: Мексиканците са на много високо ниво

Мексико поведе с 2:1 победи против България в мача от Световна група 2 на Купа "Дейвис "..

Ханс Ач Вердуго и Мигел-Анхел Рейес-Варела надвиха над Александър Лазаров и Габриел Донев с 6:4, 6:4 за 72 минути в мача на двойки в зала "София " и за първи път в дуела дадоха задатък в резултата на гостите.

„ Въпреки че не сме играли дружно отдавна, тази седмица, в която се подготвихме, показахме, че добре сме се сработили и имаме най-големи шансове за победа. Именно заради тази причина и играхме дружно. Израснали и упражнявали сме дружно цялостен живот и всеки един от нас знае какво да чака от другия. Просто тенисистите против, които играхме през днешния ден са професионална двойка и са на доста високо равнище “, съобщи Лазаров.

„ Чувствах се супер. С Алекс играя със самочувствие, тъй като той ми вдъхва убеденост. Винаги сме играли добре с него на двойки, макар дребното ни мачове. Обърнахме доста внимание на двойките, знаехме против кого се изправяме и техните благоприятни условия. Изиграхме добър мач “, сподели Донев.

„ Изненадах се от знанията, които съобщи на целия тим нашият капитан, тъй като не бяхме работили преди този момент дружно. Не се бяхме виждали от доста дълго време. Постоянно се допитваше до нас. Искаше да разбере какво мислим за играта и двойката. Беше доста позитивно отношението през тази седмица “, съобщи Лазаров.

„ Мексиканците са си непрекъсната двойка. Ние сме по-самостоятелни. Наблягаме върху сингъла, Бих пробвал да играя с Алекс в интернационалните шампионати “, добави Донев.

„ Силата им е в двойките, само че през днешния ден видяхме, че разликата не е огромна, макар че са с 500 места преди нас на двойки. Ако изиграем още няколко мача с сходни противници, ще стартираме да печелим. Ранкингът ни на сингъл е добър и в случай че успееш да стигнеш до несъмнено равнище, може да играеш сполучливо на двойки. Различна игра е, само че едното оказва помощ на другото “, сподели Лазаров.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР