Мексико победи Саудитска Арабия с 2:1, но отпадна от Световното

...
Мексико победи Саудитска Арабия с 2:1, но отпадна от Световното
Коментари Харесай

Саудитска Арабия разплака Мексико с гол в края

Мексико победи Саудитска Арабия с 2:1, само че отпадна от Световното състезание по извънредно трагичен метод. " Ацтеките " приключиха трети в група " С ", защото са с по-лоша голова разлика от втория Полша, който продължава напред.

В 12-ата минута " зелените соколи " получиха фал на комфортна позиция, а Ал Даусари стреля добре, само че топката мина над вратата. Мексиканците имаха самодейността, само че трябваше да са търпеливи, до момента в който чакат миг, в който да изненадат отбраната на противника. Следващата опция се откри пред Пинеда, само че отбраната на Саудитска Арабия съумя да му попречи. В 27-ата минута чудесно центриране на Лосано стигна до главата на Пинеда, само че неговият удар бе отклонен от защитник.

Второто полувреме стартира с гол, откакто в 47-ата минута мексиканците поведоха. След ъглов удар Монтес отклони топката, а Мартин я заби в мрежата, откакто я засече малко пред голлинията.

Мексико имаше потребност от огромна победа и очакванията бързо се трансфораха в действителност, защото в 52-ата минута отборът стигна до втори гол. Фантастично осъществяване от фал на Луис Чавес удвои задатъка на " ацтеките ". Саудитска Арабия се изнесе в предни позиции, което отвори още по-големи пролуки откъм гърба. Малко след втория гол Мартин още веднъж прати топката в мрежата, само че този път попадение нямаше заради засада.

В 70-ата минута Мартин се размина с гол. Той насочи мощен удар от въздуха, само че топката мина малко над вратата. Чавес също получи нов късмет от фал и още веднъж стреля чудесно, само че този път вратарят на саудитите се оправи. Атаките на Мексико се редяваха една след друга. Пинеда стреля около вратата.

Три минути преди края на постоянното време резервата Уриел Антуна прати топката в мрежата, само че бе в състояние на засада и гол нямаше. Саудитите спираха офанзивите на противника по всевъзможни вероятни способи и постоянно с нарушавания. В 92-ата минута следващия фал даде опция на Лосано да стреля, само че вратарят мазета. Интригата завърши в петата минута на продължението, когато добра контраофанзива на Саудитска Арабия приключи с гол на Салем Ал-Досари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР