Мексиканският съдия Сесар Рамос ще ръководи втората полуфинална среща на

...
Мексиканският съдия Сесар Рамос ще ръководи втората полуфинална среща на
Коментари Харесай

Мексиканец ще ръководи Франция - Мароко

Мексиканският арбитър Сесар Рамос ще управлява втората полуфинална среща на Световното в Катар сред Франция и Мароко, реши съдийската комисия на ФИФА.

Помощници на Рамос ще бъдат неговите сънародници Алберто Морин и Мигел Ернандес. Четвърти арбитър е Хесус Валенсуела. Дрю Фишер от Канада ще дава отговор за работата на системата за видеоповторения ВАР, а Николас Гайо от Колумбия е асистент-ВАР арбитър.

За Рамос, който е номер 1 в ранглистата на Зона КОНКАКАФ за 2021 година, това е четвърти мач на международното състезание в Катар и по този индикатор няма конкуренция. През 2016, 2017 и 2018 година пък е избиран за най-хубав съдия в цяла Северна Америка.

Любопитен факт е, че един от предходните три мача на Сесар Рамос също беше на Мароко - този против Белгия в груповата фаза. Другите два, които е реферирал мексиканецът, бяха Дания - Тунис от предварителните групи, и Португалия - Швейцария от осминафиналите.

38-годишният Сесар Артуро Рамос свири на втори Мондиал след трите мача, които управлява в Русия през 2018 година Друг мач със сериозна тежест в кариерата му е финалът за Световното клубно състезание през 2017 година сред Реал Мадрид и Гремио.
 Ясно е по кое време Бразилия ще има нов селекционер
Ясно е по кое време Бразилия ще има нов селекционер

След като Тите напусна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР