Мексиканските официални лица смятат, че приемането на Закона за чиповете,

...
Мексиканските официални лица смятат, че приемането на Закона за чиповете,
Коментари Харесай

Икономиката на Мексико ще се възползва от американския закон за чиповете

Мексиканските публични лица считат, че приемането на Закона за чиповете, който планува дотации за построяването на предприятия за произвеждане на полупроводници в Съединени американски щати, също ще бъде от изгода за стопанската система на Мексико. Intel, Texas Instruments и Skyworks Solutions към този момент имат уреди в страната, а развиването на националната промишленост на Съединени американски щати също ще разшири съдействието с южната съседка.
Такова мнение показва и представителят на Секретариата по стопанска система на Мексико Моника Духем Делгадо, представена от Nikkei Asian Review. Съобщава се, че организацията води диалози със Секретариата по финансите на Мексико по отношение на отпущането на дотации за развиването на националната полупроводникова промишленост. Според мексиканския чиновник Intel и Texas Instruments към този момент са изразили интереса си да усилят вложенията си в стопанската система на страната.

Американските компании могат да разположат в Мексико уреди за тестване и пакетиране на чипове. Страната към този момент доставя профилирани полупроводникови съставни елементи на производителите на коли Toyota Motor, Kia и General Motors. Размерът на мексиканските дотации към момента не е конкретизиран, само че през идната година ще бъде създаден набор от ограничения за поддръжка. Местните управляващи към този момент дават данъчни тласъци на фирмите, които изнасят артикули за Съединени американски щати.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР