Мексиканската федерация по футбол бе глобена с 10 000 швейцарски

...
Мексиканската федерация по футбол бе глобена с 10 000 швейцарски
Коментари Харесай

Наказаха мексиканската федерация заради нередовен национал

Мексиканската федерация по футбол бе санкционирана с 10 000 швейцарски франка, а също така получи служебни загуби за две контролни срещи и три дуела при 23-годишните поради потреблението на родения в Мексико американец Алехандро Зендехас, заяви организация АП.

ФИФА разгласи наказването ден след питане от АП, последвало повиквателната от страна на Футболната федерация на Съединени американски щати към Зендехас за мачовете против Сърбия и Колумбия през идната седмица, надлежно на 25 януари в Лос Анджелис и на 28 януари в Карсън, Калифорния.

24-годишният футболист бе титуляр в три дуела на националния тим на Съединени американски щати на Световното състезание до 17 години през 2015-а.

„ ФИФА може да удостовери, че бе наложена санкция от 10 000 швейцарски франка на Мексиканската футболна федерация за нарушение на разпоредбите на организацията с потреблението на Алехандро Зендехас. Футболистът има права да играе за националните тимове на Съединени американски щати “, разясниха от интернационалната централа.

Според разпоредбите на ФИФА, защото Зендехас е играл в публични мачове за Съединени американски щати, той би трябвало преди този момент да кандидатства за смяна на националността пред организацията, с цел да взе участие в държавния отбор на Мексико.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР