Меко казано странна информация бе разкрита покрай кошмара с изверга

...
Меко казано странна информация бе разкрита покрай кошмара с изверга
Коментари Харесай

Защо бе, момиче?! И бившият Росен на Дебора от Стара Загора - комарджия и наркоман! (случайност или...)

Меко казано странна информация бе разкрита около кошмара с изверга Георги Георгиев и Дебора от Стара Загора. Инфото касае девойката и някогашния й другар Росен, с който скъсали, преди тя да се влюби в женения Георги (който има и дребна дъщеричка, само че това е обособен въпрос).

Случайно или не, оказа се, че Росен също не е китка за мирисане. Той бил хазартна персона (да си го кажем - комарджия), както и постоянно се напушвал с трева (сиреч на крачка от наркоманията). Двамата останали другари, по думите на Дебора и даже той й гостувал на същия ден, в който станало зверството от ревнивост на Георги.

Никой не омаловажава, нито би дал прошка на Георгиев това, което стори на момичето. Това е закононарушение, което заслужава десетки години зад решетките - десетки! Но консуматори в мрежата всеобщо се питат що за усети имат днешните девойки и за какво се напъват сами да си предизвикват несгоди.

" Така или другояче животът стана пъклен рисков. Трябва ли в допълнение сами да си търсят сатрапите?! Защо бе, момиче?! Защо бе, Деби?! Какво те притегля в този жанр мъже, които даже не са мъже, а душевни и умствени амеби, едноклетъчни... Нали се сещаш, че кардинално и в библиотеката може да попадне човек на някой психар, който да го нападне, само че в процентно съответствие разликата е гигантска ", пишат консуматори в нета.

И поучават родителите да се съсредоточат върху възпитанието на децата си до първите 7 и по-късно, с цел да може най-малко частично да ги защитят превантивно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР