Мек черен път, свързващ родопските села Грашево и Мечо корито,

...
Мек черен път, свързващ родопските села Грашево и Мечо корито,
Коментари Харесай

Възстановили с отводняване път, на който затъна автобус с...

Мек черен път, свързващ родопските села Грашево и Мечо корито, бил възобновен с отводняване и разширение. Поне по този начин настояват от Община Велинград.

Реакцията на общината е след обява отпреди три дни в обществените мрежи. Приложени видеоклипове демонстрират по какъв начин учебен рейс с деца е заседнал до ламарините в карта на същия този път.

«Срам и срам за Община Велинград! – гласи коментарът на създателя Малин Бошнаков. – Докъде сме стигнали през 21век! 30години единствено сме лъгани от всички ръководещи партии до ден днешен».

Публикуваме и отговора от Община Велинград без интервенция:

«Във връзка с тридневната, влошена обстановка на пътя сред с. Грашево и с. Мечо корито и затрудненото предвижване на моторни транспортни средства, община Велинград, взе незабавни ограничения за отводняване и разчистване на пътя.

Екип изпратен от община Велинград извърши голям брой спешни активност. Беше построена отводнителна канавка с оток, с цел да може водата да се отича във дерето, а не по пътя, с цел да не го разрушава. Пътят е възобновен, изчистен и уголемен, прекосяването към този момент се прави при естествени условия».

При последващи превалявания ще си проличи до каква степен са ефикасни взетите незабавни ограничения...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР