Междувременно стана ясно, че майката на момичето е лекар, а

...
Междувременно стана ясно, че майката на момичето е лекар, а
Коментари Харесай

Адвокатът На Арестуваната За Трагедията На Тракия Цвета С Нови Взривяващи Разкрития! Вижте Кои Са Родителите Й, Съвсем Не Са Случайни!

Междувременно стана ясно, че майката на момичето е доктор, а татко й прочут летец.

„ Родителите й са извънредно обезпокоени и комплицирани от създалата се обстановка. По адрес на щерка им се споделиха доста неистини. Това доста ги тормози. Една от най-големите неистини, които се споделиха в залата е, че Цвета не съжалява за жертвите на злополуката, което не е правилно. Втората огромна лъже е, че тя се крие от правораздаването. Цвета през цялото време спомага на органите на реда. Трябва да се знае, че това е едно извънредно положително и интелигентно семейство “, безапелационен е юристът.

По думите на Динев Цвета имала една версия за случилото се, която повтаряла през цялото време. А точно: почнала е с към 110 километра да изпреварва рейса. Усетила е неустановеност в колата, пробвала се е да овладее автомобила, само че не е съумяла “.

„ Заедно с момчето, което са били в колата незабавно са слезли и са оказали помощ на който са могли “, посочи още юристът й. По мотив горещите разкрития, че преди време е била хващана пияна зад кормилото той разясни, че: „ Тя е водач от към 10 години. за този интервал има едно наказване. Преди две години е била хваната с 0,9 промила алкохол в кръвта. Била е лишена от брошура за избран интервал от време. Няма други прегрешения “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР