Междувременно потребители съобщаваха и за други проблеми. Например, че получават

...
Междувременно потребители съобщаваха и за други проблеми. Например, че получават
Коментари Харесай

YouTube ще наказва, ако използвате блокъри за реклами

Междувременно консуматори съобщаваха и за други проблеми. Например, че получават известия за неточност или просто цялостната работа на платформата е по-бавна, буферирането на клиповете е по-малко и те засичат, потеглят след повече очакване и така нататък

 

Сега YouTube уголемява ограниченията и към мобилните приложения, оповестява The Verge. Забранява се и потреблението на приложения на трети лица, през които да се гледа YouTube, само че с блокирани реклами. От компанията декларират, че рекламите обезпечават приходите на основателите на наличие и блокирането им ги ощетява, като надлежно и самите консуматори ще страдат, защото с времето може да останат без обичаните си канали.

 

" Искаме да подчертаем, че нашите условия не разрешават на приложенията на трети страни да изключват рекламите, тъй като това пречи на основателя да бъде заплатен за гледаемостта, а рекламите в YouTube оказват помощ за поддръжката на основателите и разрешават на милиарди хора по света да употребяват услугата за стрийминг ", съобщи член на екипа на YouTube, разпознат като Роб. " Също по този начин разбираме, че някои хора избират напълно безрекламно преживяване, заради което предлагаме YouTube Premium. "

 

Компанията споделя, че когато засече сходно нарушаване, ще " предприеме подобаващите дейности, с цел да отбрани платформата, основателите и феновете ". Това включва същите проблеми със зареждането на видеото, както и известие за неточност, че наличието не е налично през това приложение. Решението още веднъж е същото, споделя компанията: пазаруване на абонамент за YouTube Premium без реклами или разрешаване на рекламите.

 

Проучване, оповестено предишния месец от Ghostery, производител на програмен продукт, който предизвиква неприкосновеността на персоналния живот посредством блокиране на реклами и скриптове за следене, откри, че напъните на Гугъл за ограничение на блокирането на реклами са нараснали желанието на към половината от интервюираните (49%) да употребяват блокер за реклами. Според изследването по-голямата част от американците към този момент употребяват блокери на реклами - нещо, което се предлага от ФБР при осъществяване на търсене в интернет.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР