Междувременно неговият мениджър Жорже Мендеш опитва да му намери отбор,

...
Междувременно неговият мениджър Жорже Мендеш опитва да му намери отбор,
Коментари Харесай

Тен Хаг за Роналдо: Загрижен може би не е точната дума

Междувременно неговият управител Жорже Мендеш пробва да му откри тим, който има опция да се бори за трофея в Шампионската лига, само че досега удря на камък, защото към този момент получи отводи от страна на Челси, Байерн (Мюнхен), Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.
 Тен Хаг се обърна непосредствено към управлението да забърза работата си на трансферния пазар Тен Хаг се обърна непосредствено към управлението да забърза работата си на трансферния пазар
“Ситуацията е същата като предходната седмица. Загрижен може би не е точната дума. Фокусиран съм върху играчите, които са тук, те се оправят в действителност добре и са във форма. Предпочитам да се съсредоточа върху тях и да ги развъртвам и считам, че заварката сред тях се получава в действителност добре. Мисля, че когато видиш това си наясно, че си имаш шанс като управител, само че и като тим. Имаме своите оръжия, само че би трябвало да се подобряваме всекидневно. Нямам самообладание Роналдо да пристигна и да го интегрираме в състава ”, съобщи Тен Хаг.

Самият нидерландец към този момент намерено прикани управлението да се засилва на трансферния пазар и да притегли атакуващ футболист, който би могъл да даде повече варианти в нахлуване за идния сезон.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР