Междувременно легионът Свобода на Русия“ – който казва, че е

...
Междувременно легионът Свобода на Русия“ – който казва, че е
Коментари Харесай

Война Украйна-Русия – на живо: Путин „заплашва НАТО“, докато паравоенните формирования „унищожават“ ескадрила в трансграничен рейд

Междувременно легионът „ Свобода на Русия “ – който споделя, че е бил образуван напролет на 2022 година, с цел да се бие против силите на Путин от в границите на въоръжените сили на Украйна – твърди, че е направил трансграничен рейд на няколко благи в съветския район Белгород в неделя.

Групата, избрана като терористична в Русия, твърди, че е унищожила цитадела на взвод съветски войски покрай село Требрено, без да прецизира дали е унищожила инфраструктура или е умъртвила бойци, и сподели, че е оставила мини след себе си.

Това идва, откакто Украйна и Русия изстреляха рой дронове на териториите на другия в неделя защото и двете страни ускоряват офанзивите, като съгласно известията съветското нахлуване е умъртвил един човек в Одеса, а украинският удар е ориентиран към съветско военно летище.

Препоръчва се

Путин „ заплашва Финландия и по-широкия съюз на НАТО “, споделя мозъчен концерн Паравоенните формирования против Путин „ унищожават “ съветската ескадрила...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР