Междувременно бе съобщено, че заподозреният е бил заловен в Северен

...
Междувременно бе съобщено, че заподозреният е бил заловен в Северен
Коментари Харесай

Изстинахме! Али Изн*сили Зверски Уби И Закопа 14-Годишната Сузана! Преди Малко От Мвр Ужасени Съобщиха Подробности!

Междувременно бе обявено, че обвиненият е бил хванат в Северен Ирак. По думите на немския вътрешен министър Хорст Зеехофер, иракчанинът е бил арестуван от кюрдски сили за сигурност, които се задействали по молба на Федералната полиция.

Али Б. е дошъл в Германия през есента на 2015, след което неведнъж е попадал в полезрението на полицията - в това число за изн*силването на 11-годишно момиче. Властите обаче не съумели да потвърдят, че Али Б. е причинител на действието.

Тялото на търсеното от над две седмици еврейско момиче Сузана бе намерено тази сряда в гориста околност край град Висбаден. Аутопсията е посочила, че 14-годишната Сузана е станала жертва на тежко с*ксуално закононарушение, а гибелта ѝ е настъпила в резултат на душене.

Скръб и отвращение

Редица политици към този момент показаха възмущението си от жестокото закононарушение. Лидерът на свободните демократи Кристиан Линднер съобщи, че отвратителното действие повдига голям брой въпроси. " Как по този начин причинителят е съумял да напусне необезпокоявано страната дружно с цялото си семейство? " - пита Линднер в изявление за вестник " Билд ".

Председателката на Зелените Аналена Бербок прикани на собствен ред причинителят да бъде осъден с цялата суровост на закона. Но добави, че не трябва да се позволява този драматичен случай да бъде употребен за разпалването на ненавист.

Шефката на парламентарната секта на " Алтернатива за Германия " Алис Вайдел изиска оставката на цялото държавно управление и съобщи, че канцлерката Ангела Меркел е съотговорна за закононарушението. Сузана е " следващата жертва на лицемерната и егоистична политика на отворените порти ", водена от канцлерката, твърди Вайдел във видео, популяризирано в Туитър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР