Междусъседката война в кооперацията на Жени Калканджиева се вихри с

...
Междусъседката война в кооперацията на Жени Калканджиева се вихри с
Коментари Харесай

Пламна нова война със комшиите: Жени Калканджиева праща в полицията клипчета от среднощно чукане

Междусъседката война в кооперацията на Жени Калканджиева се вихри с нова мощ. Модната шефка разгласява в Instagram видео, което е снимал по какъв начин комшиите в  блока в баровския квартал „ Бояна “ съзнателно чукат като с чук и подвигат звук през нощта, който се чува в стаята на сина й Жорко, писа " Галерия ".

" Това е от завист и бяс " споделя във видеото Калканджиева, която в границите на няколко секунди снима, камерата е ориентирана към тавана откъдето идват звуците. " Хайде да им пуснем музика, мамо, апелирам те ", казвай синът ти й. Жорко даже предлага на майка си да извикат полиция тя обаче отхвърли с думите: " Как ще крещя за такава нелепост, тя е луда ".

Часове по-късно Жени изтри видеото с претекста, че юристът й я посъветвал по този начин,  но изясни, че изпраща клиповете на полицията, а жалбите сред не и съседите й не стопират.

" Явно по този начин ще си живеем ",   философства Жени.

Битката сред Жени и двете прилежащи – майка и щерка не е от през вчерашния ден. Тя се вихри към този момент шести месец. Скандалите станаха обществени след абсурден репортаж през май месец тази година.

Версиите за абсурда са разнообразни - съгласно двете дами,  Жени Калканджиева и индивидът, провокирал разпрата. Другата версия на самата Евгения е, че двете дами я тормозят. Опитали са да й създадат магия, поставили някакви листчета пред вратата. Както излиза наяве няколко месеца по-късно разправията сред нея и съседите не стихват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР