Междусъседката война около кооперацията на Жени Калканджиева продължава с пълна

...
Междусъседката война около кооперацията на Жени Калканджиева продължава с пълна
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Жени Калканджиева ли наряза гумите на съсед?

Междусъседката война към кооперацията на Жени Калканджиева продължава с цялостна мощ. Съсед на стилната шефка се оплака, че злодеи са срязали четирите гуми на джипа му и са му изкъртили огледало, видя Lupa.bg.

" Здравейте, през вчерашния ден в квартал Бояна посегнаха на автомобила ми 4 спукани гуми с нож и 1 изкъртено огледало! Моля за подпомагане,ако някой знае или е видял и инцидентно разпознае индивида от клипа да се свърже с мен! Предлагам 3000лв за намирането на въпросното лице и изправянето му в съда дано не разрешаваме на сходни отрепки да протягат ръка върху нас и да остава всичко това безнаказано! Извършено на ул. Поп Евстати Витошки` - оплака се пострадалият Георги.



Мъжът признава, че от години има проблеми с Жени Калканджиева,която паркира на същото място, където мъжът е имал неблагоразумието да паркира джипа си. Преди време Георги бе пребит от мъжа на миската и даже съди Тачо за нанесения побой.

" Здравейте хора на това място от години стопира госпожа Евгения Калканджиева,която ми е комшия живее над мен и върху нейната кола не е имало посягане досега,а на моята паркирана от 1 ден там има! Срещу мъжа и повеждам каузи за нанесен побой към този момент 2-ра година …дали има връзка вие преценете!!! ", добавя пострадалият.



И нарязаните гуми
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР