Международното изложение за текстил и мода ТексТейлър Експо 2023 се

...
Международното изложение за текстил и мода ТексТейлър Експо 2023 се
Коментари Харесай

Международното изложение за текстил и мода ТексТейлър Експо 2023 се открива в Пловдив

Международното ревю за текстил и мода ТексТейлър Експо 2023 се открива през днешния ден в Пловдив. До 7 октомври в панаирa ще се показват най-актуалните трендове и технологии в промишлеността за облекло и аксесоари. Обхванати са всички сегменти: висша мода, бутикови линии и конфекции на облекла, трикотаж, кожи и обувки.

4-ото издание на „ ТексТейлър Експо “ ще бъде публично намерено от 11:30 часа пред Палата №2 на панаира. Лентата ще пререже заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Ивайло Шотев.

Сред гостите и участниците в ревюто са доцент Иван Донев – учител и гост-лектор в разнообразни университети, международно известеният дизайнер проф. Лаура Бруфани – учител в Международната академия за висша мода и разработване на костюми „ Коефия “ - Рим, и Йордан Беловодски – изпълнителен шеф на Българската асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК).



Участие в ревюто са декларирали компании от 7 страни, измежду които както одобрени марки, по този начин и нови производители. Тази година експозицията се обогатява с още един тематичен акцент - интериорен дизайн. Италианска мека мебел ще впечатли посетителите със стилни оферти за обзавеждане. За първи път ще бъде показана и мъжка фешън линия на водеща марка от Полша. Детското облекло е другото ново направление в четвъртото издание на ТеxTailor Expo 2023.

Китайски и индийски производители ще показват благосъстояние от текстил за вечерна, спортна и всекидневна мода. Фабрики за машини за текстилната инустрия също се показват на ревюто.

„ За първи път старт-ъп зоната е толкоз огромна и включва 12 прохождащи компании. Освен на лични щандове, те ще имат опция да покажат свои сбирки от облекла, обувки и аксесоари с дефиле “, показа топ дизайнерът Иван Донев.



„ ТексТейлър Експо “ 2023 планува богата и потребна за изложители и гости съпътстваща стратегия. Тридневната галерия е наситена с ревюта, семинари и образования, презентации на нововъведения и визии в стилния отрасъл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР