Международното изложение за камиони Truck Expo 2018 започна днес и

...
Международното изложение за камиони Truck Expo 2018 започна днес и
Коментари Харесай

Започна международното изложение за камиони Truck Expo 2018

Международното ревю за камиони Truck Expo 2018 стартира през днешния ден и ще продължи до събота. На него опитните водачи ще имат опция да покарат машините.

Повече от 600 експоната и 55 фирми-изложители чакат посетителите на ревюто. По данни на Асоциацията на автомобилните производители, показаните над 100 марки са близо 90% от бизнеса на тежкотоварните транспорти.

Изложението ще покаже и другите системи за сигурност на машините, за понижаване на разхода на гориво, за комфорт на водачите, системите за съгласуваност, разработки на мотори с различни горива, както и системата за следене на осевата линия, която предизвестява лидера за излизане на камиона от лентата за придвижване.

Зам.-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов увери, че страната поддържа превозвачите и напомни ограниченията, които са били подхванати след митингите против предложенията за пакета „ Мобилност “. Той уточни, че за първото тримесечие на годината вложенията в страната са нарастнали със 7,2% в действително изражение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР