Международно движение на Русофилите ще бъде учредено на 14 март

...
Международно движение на Русофилите ще бъде учредено на 14 март
Коментари Харесай

Николай Малинов, Лавров и Стивън Сегал основават Интернационал на русофилите

Международно придвижване на Русофилите ще бъде учредено на 14 март в Москва, като самодейността от дълги години е на Николай Малинов, началник на българското Национално придвижване " Русофили ".

Инициативата е подкрепена от външното министерство на Русия и министър Сергей Лавров ще участва на събитието " с присъединяване на представители от над 40 страни ". Там ще бъде известният в предишното екшън артист Стивън Сегал, който от години живее в Русия и е специфичен представител на външното ѝ министерство за филантропични връзки със Съединени американски щати и Япония. На учредяването ще е е Константин Млофеев, ръководител на публичното съдружие " Царьград ", именуван още " православен олигарх ", деен на Балканите, упрекван, че е забъркан в опит за прелом в Черна гора и глобен от Запада.

Малинов беше упрекнат в България в шпионаж в интерес на Русия при започване на септември 2019 година и поради подкупване на арбитър, разрешил му да пътува зад граница и да получи съветски медал персонално от президента Владимир Путин. Въпросният арбитър е Андон Миталов, който Съединени американски щати също. Национално придвижване " Русофили " и Русофили за възобновление на Отечеството също са глобени от Съединени американски щати през февруари за това, че са следени директно или непряко от Малинов.

Сега Малинов твърди, че на срещата си с Путин на 4 ноември 2019 година споделил с президента концепцията си за Международно придвижване на русофилите и той я подкрепил.

 Емблема, която се популяризира и в български издания, като знак на бъдещото придвижване. Над думата Мир е застанала балерина, а над нея е руският
Емблема, която се популяризира и в български издания, като знак на бъдещото придвижване. Над думата Мир е застанала балерина, а над нея е руският " Спутник ". Спиралата зад нея прилича стилизирано Z.

На 15 февруари той съобщи, че отива в Москва за среща с Лавров, с цел да приказва " с другари " и да обсъдят какви дейности да бъдат подхванати. Не е известно дали той се е прибирал в България по-късно, защото на 27 февруари взе участие в студиото в предаване по държавната телевизия " Первый канал ", а в канала си в " Телеграм " разгласява на 6 март фотография по какъв начин се е прегърнал с Малофеев.

Именно едно от изданията на Малофеев дава повече детайлности за учредяването на интернационал на русофилите. Целта била да бъдат сплотени " същинските патриоти " от разнообразни страни, представляващи разнообразни вероизповедания и политически възгледи, обединени от любовта си към Русия и нейната просвета и стремящи се към многополюсен свят на основата на традициите на народите.

Малинов сподели по съветската телевизия, че организацията щяла да структурира активността изключително за събиране посредством Европейска гражданска самодейност в най-малко 7 страни от Европейския съюз на един милион подписа за събаряне на глобите на Европейски Съюз против Русия и за осъществяване на събития, свързани с историята и антифашистката битка. " Днес, в подтекста на антируския санкционен напън и русофобската пропагандна акция на Запада, опитите за " анулация " на Русия и съветската просвета, в света нараства броят на тези, които не крият благосклонностите си към страната ни. За доста от тях Русия се трансформира в същински " избавителен ковчег ", център на интернационално придвижване за обективен международен ред, учреден на многополярност и почитание към обичайните полезности на страните и народите. Свят, в който децата имат татко и майка, а не " родители № 1 и № 2 ", където бракът е съюз на мъж и жена, а вярата в Бог и етнокултурната еднаквост не са нещо, което би трябвало да да бъдат срамно скрити ", означават уредниците в плана за манифест.
 Кадри по какъв начин българи тъпчат европейското знаме на митинг на
Кадри по какъв начин българи тъпчат европейското знаме на митинг на " Русофили " бяха показани по съветската телевизия. Николай Малинов (оре вдясно) приказва в това време.

Порталът " Русский мир " твърди, че при разискването на концепцията с Лавров във външното министерство в Москва първият посланик на Русия я подкрепил и поискал на основателите корав дух и геройство за реализирането ѝ.

Мария Захарова, говорителка на министерството, удостовери на 9 март, че Лвров ще взе участие на учредителния конгрес на Международното придвижване на русофилите. По думите ѝ,, ще участват съветски държавни, политически и публични дейци, представители на науката, културата и задгранични делегати от няколко десетки страни. " Идеята им (на задгранични делегати - бел. ТАСС), въодушевила сходно достижение, е уважението, съхраняването и разпространяването на съветската просвета, обичаи, нематериалност ", акцентира тя. " Международното придвижване на русофилите е призовано да сплоти приятелите на страната ни. "

Особено възторжено за Малинов в " Царьград ", къдет той е наименуван " най-руският от българите ". В неотдавнашна обява се показва, че той е основателят за интернационалното придвижване и " мотор на настоящия конгрес ".

 Николай Малинов, Лавров и Стивън Сегал основават Интернационал на русофилите

Пред изданието Малинов твърди, че концепцията същестувала в неговото придвижване от 2003 година, само че се разисква с политици и общественици в Русия от 2018 г насам. Публично Малинов показал детайлности на Ливадските конгреси в Русия през 2018 и 2019 година

На 27 февруари Малинов взе участие в предаването " Голямата игра " по държавния съветски " Первый канал ", в което сподели, че обявяващите Русия за агресор са " варвари, русофоби и модерни фашисти ". Той удостовери, че шествието " За неутрална България " в действителност е било за поддръжка на Русия, само че управляващите в София не му разрешили такова, въпреки че от лозунгите станало ясно каква е задачата на мероприятието.

Докато Малинов говореше на големи екрани се излъчваха фрагменти от България по какъв начин негови съидейници тъпчат знамето на Европейския съюз и театралничат с тениски " Путин е нашият президент ".

 Николай Малинов, Лавров и Стивън Сегал основават Интернационал на русофилите

В началото на присъединяване му камерата сподели огромна карта на " Деколонизирането на Европа ", на която всичко на изток от границите на Европейски Съюз е просто Русия (погълнала Украйна, балтийските републики, и Молдова). Европа се е разпаднала на голям брой държавици, като на мястото на България написа " Земята на Святослав Игоревич ", в Румъния се намира " Циганска империя ", а всички някогашни югорепублики плюс Албания и Косово са в " Кралство Сърбия ".

 Николай Малинов, Лавров и Стивън Сегал основават Интернационал на русофилите

Картата в действителност е опит от 2022 година за отговор на сходни аматьорски карти с това на какви държавици сякаш ще се разпадне в бъдеще Руската федерация. Тя стана известна от Телеграм канала " Обикновен царизъм " с разяснява " Европа е тъмница (затвор - бел.ред.) за народите. Хилядолетия наред европейските империалисти са потискали самостоятелните идентичности,окато приказва. симулирали са ги, държали са ги несвободни. Настана моментът на това да се каже уверено " Не! ".

Николай Младенов не разяснява показаното в теливизионното предаване.

 Картата за
Картата за " деколонизиране на Европа ", която бе показана в предаването.

Любопитен миг е, че Святослав е княз на Киевска Рус и в действителност е викинг. Родителите му са Ингвар (по-късно именуван Игор I) и Хелга (Олга), която ръководи от името на Святослав близо четвърт век, до момента в който той порасне. Синът ѝ атакува България през 968-967 година стига до столицата Велики Преслав, където от удар умира цар Петър, най-дълго управлявалият български държател в историята. Войните на Святослав против българската страна, а по-късно и против Византия приключват с неговото проваляне, Тракия, Източна Мизия и българските земи оттатък Дунав минават под притежание на империята, а България продължава да съществува още към 40 години в така наречен Западни български земи, след което дефинитивно изчезва до 1185 година

Синът му Владимир I (Валдемар) покръства Киевска Рус през 988 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР