Международният съюз по биатлон подозира в нарушаване на антидопинговите правила

...
Международният съюз по биатлон подозира в нарушаване на антидопинговите правила
Коментари Харесай

Руски олимпийски шампиони под прицел заради съмнение за допинг

Международният съюз по биатлон подозира в нарушение на антидопинговите правила олимпийските първенци Светлана Слепцова и Евгени Устюгов, както и Александър Печьонкин и Александър Чернишов, оповестиха за ТАСС няколко източника, осведомени със случая.

Международният съюз по биатлон публично заяви, че са повдигнати обвинявания за нарушение на антидопинговите правила на четирима съветски биатлонисти, само че не разгласи имената им. От Руския съюз по биатлон прецизираха, че трима от тях към този момент са прекратили кариерата си.

Двукратният олимпийски първенец Устюгов се отдръпна от биатлона след Игрите в Сочи 2014, а носителката на златото с щафетата на Русия от Ванкувър 2010 Слепцова приключи кариерата си след международното състезание по летен биатлон през предходната година, където завоюва три златни оценки. Печьонкин е европейски първенец за 2015 година, а Чернишов е нееднократен призьор от шампионатите на Русия по летен биатлон с щафетата, само че няма съществени резултати на интернационално равнище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР