Международният наказателен съд в Хага издаде заповед за арест на

...
Международният наказателен съд в Хага издаде заповед за арест на
Коментари Харесай

Съдът в Хага издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов

Международният углавен съд в Хага издаде заповед за арест на някогашния съветски министър на защитата Сергей Шойгу , както и на висшия съветски военачалник Валерий Герасимов, който е шеф на Генералния щаб.

Задържанията са най-големият скандал в съветската войска от години

Те ще бъдат съдени за хипотетични военни закононарушения в Украйна, предадоха международните организации.

Съдиите смятат, че „ има рационални учредения да се счита, че двамата са виновни за ракетните удари, осъществени от съветските въоръжени сили против украинската електрическа инфраструктура “ от 10 октомври 2022 година до 9 март 2023 година

 Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София България 1 мин. Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София  Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности? Advertorial 3 мин. Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности?  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време  Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път? Тази сутрин 2 мин. Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път?  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж Светът 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София България 1 мин. Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София  Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности? Advertorial 3 мин. Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности?  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време  Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път? Тази сутрин 2 мин. Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път?  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж Светът 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж

„ През този интервал съветските въоръжени сили нанесоха огромен брой удари против голям брой електроцентрали и подстанции на много места в Украйна “, добави съдът в Хага.

Руският президент предлага промени в кабинета

Припомняме, че в средата на май тази година съветският президент Владимир Путин смени Сергей Шойгу с Андрей Белоусов. Въпреки това обаче Шойгу остана едни от най-близките му хора и пое функционалностите на секретар на Съвета по сигурност на Руската федерация.

Рокадата дава на Сергей Шойгу позиция, която механически се смята за по-високопоставена от тази на министър на защитата, осигурявайки последователност и спасявайки имиджа му, макар многото рецензии, разясниха тогава международните организации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР