Международният футболен турнир за баби над 50-годишна възраст започна. Той

...
Международният футболен турнир за баби над 50-годишна възраст започна. Той
Коментари Харесай

И това не бяхме виждали! Футболен турнир за баби

Международният футболен шампионат за баби над 50-годишна възраст стартира. Той се организира в Южна Африка. В шампионата вземат участие 20 тима от целия свят, като  седем от тях са южноафрикански. Тимовете са разграничени по четири в пет групи. Възрастните дами ще играят през три дни. 

Двубоите са с дълготрайност 40 минути, като се играят две полувремена по 20 минути. Петте тима спечелили по точки от всяка от петте групи, дружно с трите най-добри втори тимове ще продължат в идната фаза на конкуренцията.

" На моята възраст мисля, че в случай че не бях в този спорт, трябваше да съм прикована към инвалидна количка “, споделя 66-годишната нападателка Флора Балой, представена от allfootballapp.com. Тя е започнала да играе футбол през 2017 година, откакто е страдала от тежък артрит.

Сега тя споделя, че към този момент не се нуждае от медикаменти, защото упражненията я поддържат във физическа и психическа форма. Когато не тренира с тима, тя обича да гледа футбол по малкия екран със брачна половинка си и да прекарва време с петте си внука.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР