Международният баскетболен лагер The JAM за поредна година събира куп

...
Международният баскетболен лагер The JAM за поредна година събира куп
Коментари Харесай

Международен баскетболен лагер събира куп деца от цяла Европа в елитно столично училище

Международният баскетболен лагер The JAM за поредна година събира куп деца наThe JAM Christmas Camp. Лагерът е една фантастична опция да подобрите физическата си подготовка и да шлифовате баскетболните си умения, до момента в който упражнявате британския си в мултикултурна среда. Той ще се организира на 17 и 18 декември в Англо-американското учебно заведение в Панчарево, София.

The Jam Camp приветства млади спортисти (10-18 години), които имат предпочитание да подобрят играта си под менторството на специалисти в сектора.

 „ Вярваме, че същинското развиване идва от персоналното отношение. Затова в The Jam Camp прилагаме международно приети способи, които имат за цел да развият капацитета на всеки участник по най-ефективния за него метод. Предизвикайте се малко преди коледната магия да ни омагьоса и станете част от един паметен уикенд изтъкан от баскетбол и изненади. Подобрете уменията си в другарска атмосфера, където спортното майсторство е част от играта! The JAM Camp ви дава опция да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, до момента в който се забавлявате с другари и практикувате британски. “ – написаха уредниците.

Директорът на лагера Кирил Райков е един от най-хубавите кондиционни експерти у нас, като работи с съвсем всички спортове у нас -футбол, баскетбол, плуване, ски.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР