Международните учения на НАТО Посейдон 21 започнаха в Черно море

...
Международните учения на НАТО Посейдон 21 започнаха в Черно море
Коментари Харесай

Международни военни учения на НАТО в Черно море

Международните учения на НАТО " Посейдон 21 " започнаха в Черно море с публична гала по откриването, извършена в събота в румънското пристанище Констанца. Това заяви " Радио Румъния ".

Повече от 700 военнослужещи от България, Гърция, Испания, Румъния, Съединени американски щати, Турция и Франция вземат участие в маневрите, които се организират от 27 февруари до 6 март. В морските маневри вземат участие 13 кораба и девет самолета.

Сценарият на учението включва битка с подводни закани, по време на които ще бъдат употребявани интервенции на НАТО по хидрографско разузнаване, разкриване и неутрализиране на морски мини и спонтанни взривни устройства, смесени учения за битка против самолети, кораби и подводници на врага, както и изтегляне на развален транспортен съд, зареждане с гориво в морето и първа помощ.
 Военните на Русия нащрек след навлизането на два кораба на НАТО в Черно море
Военните на Русия нащрек след навлизането на два кораба на НАТО в Черно море

Испански и гръцки миночистач

Маневри на взаимни дейности на Министерството на защитата и Министерството на вътрешните работи е плануван на място в подтекста на детонация на хидравлична структура на румънското крайбрежие.

Съюзното морско командване на НАТО утвърди присъединяване в маневрите на непрекъснатата военноморска група за противоминна активност на НАТО .

" Посейдон 21 е част от многонационалната засилена взаимна стратегия за образование на НАТО, съобщи румънската военноморска щаб. " Тяхната цел е да употребяват оптимално качествата на НАТО, с цел да укрепят способността на Алианса да реагира бързо пред настоящите промени в районната сигурност.среда за сигурност. "

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР