Международната одитна и консултантска компания EY придобива специализираната в сферата

...
Международната одитна и консултантска компания EY придобива специализираната в сферата
Коментари Харесай

EY придоби ESG консултантите от denkstatt

Международната одитна и консултантска компания EY придобива профилираната в областта на устойчивото развиване австрийска група denkstatt. Новото обединяване EY denkstatt ще е едно от най-големите в ESG сферата у нас, излиза наяве от публично известие.

Общо 170 чиновници на австрийската компания в Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия ще станат част от нови интердисциплинарни екипи, които ще надграждат услугите на EY в направленията на одитите, налозите и правото, тактиката и покупко-продажбите, като ще разширят опциите по линия на правене и одитиране на ESG отчети, промяна на бизнес модели и така нататък
 Какви зелени политики се готвят в Европа и по какъв начин ще се отразят на България
Какви зелени политики се готвят в Европа и по какъв начин ще се отразят на България

Какви са евентуалните рискове и закани?

" Обединявайки се с водеща консултантска компания по въпросите на устойчивостта разширяваме нашия консултантски портфейл и доста надграждаме както компетентността, по този начин и потенциала си в региона на услугите за резистентност ", е представен в известието да разяснява Николай Гърнев, ръководещ съучастник на EY за България и Югоизточна Европа.

В България denkstatt работи от 2007 година, като сега е една от добре развитите местоположения на групата. " Не се тормозим да гледаме далеко и в мащаб. Заедно с EY чакаме по-голямо въздействие на бизнеса, като използваме нашите познания и умения на световно равнище. Иска ни се EY denkstatt да поддържа клиентите си - както компании, по този начин и институции - тъй че пътят към зелено бъдеще да ги прави по-силни и сполучливи ", декларира Боян Рашев, съучастник, EY denkstatt.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР