Международната музикална икона Alicia Keys успя отново да стопли милиони

...
Международната музикална икона Alicia Keys успя отново да стопли милиони
Коментари Харесай

Алиша Кийс с музикално послание - slava.bg

Международната музикална икона Alicia Keys съумя още веднъж да стопли милиони сърца и да им подари вяра, с новия си прочувствен сингъл „ Good Job “, публикуван в чест на невъзпятите герои на нашето време. Носителката на цели 15 награди „ Грами “ написа песента предходната година, дружно със брачна половинка си, супер продуцента Swizz Beatz, шлагер мейкъра The Dream и Avery Chambliss, и ще я включи в идния си едноименен албум ALICIA, който излиза по-късно тази година. За международната премиера на видеото към парчето, Keys подписа парньорство със CNN за акцията им за битка против COVID-19.
„ Good Job “ е в началото отдадена на всички невъзпяти герои в живота на Alicia, като майка й, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и доста други хора, които постоянно остават незабелязани и подценени от обществото. Keys взема решение, че световната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия миг да издаде парчето и да насочи обръщение към хората.

„ Независимо дали се борите на първа линия в лечебните заведения, или по едно и също време с работа, развъждане на семейство и образование на деца у дома, разнасяте поща, храна и колета или се борите с персонални проблеми поради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим “, споделя Keys. Песента ще бъде употребена и за музикална тематика на акцията „ Героите на CNN “, която празнува елементарните хора, трансформирали се в спасители по време на пандемията. В петък всички фенове ще бъдат поканени да споделят фотоси и видеа на хора от техните общества, които правят потребни каузи, с цел да създадат света по-добро, здравословно и безвредно място. Всяка седмица CNN ще излъчва сбирка с героите по малкия екран, както и в цифровите и обществените си платформи.

„ Парчето на Alicia съвършено улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и претърпяваме по време на тази пандемия – естествени хора, които се активизираха оптимално, с цел да откликнат и оказват помощ на света, който има най-голяма потребност от тях в този момент “, разяснява Jeff Zucker, ръководител на WarnerMedia News & Sports.

„ За нас е чест да си партнираме с Alicia и да споделим вдъхновяващата й работа със света, оказвайки признателност на всички тези герои. “ Alicia Keys е модерна ренесансова дама – притежател на 15 награди „ Грами “ артист/автор/музикант/продуцент, сполучлива актриса, създател на бест селъри на Ню Йорк Таймс, надарен кино, ефирен и Бродуей продуцент, бизнес дама и мощен деятел. От релийза на монументалния й дебютен албум Songs in A Minor през 2001 година, Keys е продала над 65 милиона копия и е построила непостижим репертоар от шлагери и достижения. Предстоящия й седми студиен албум ALICIA ще излезе по-късно тази година. Първият сингъл от него, „ Show Me Love “, е 11-тият й трак, застанал под #1 в класацията на Билборд „ Adult R&B Songs “. Keys издаде новата си книга More Myself: A Journey на 31 март, която дебютира под #3 в листата на бест селъри на Ню Йорк Таймс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР