Международната колоездачна обиколка на България стартира на 3 септември и

...
Международната колоездачна обиколка на България стартира на 3 септември и
Коментари Харесай

Движението в част от София и към Троян ще е затруднено заради колоездачната обиколка

Международната колоездачна обиколка на България започва на 3 септември и ще продължи до 9 септември. Тя е 66- та подред, а Министерство на вътрешните работи ще предприеме всички нужни ограничения за гарантиране на сигурността на участниците, увериха от ведомството.

Пътна полиция е основала краткотрайна огранизация на местата, където ще премине колата.

В първия ден - 3 септември, участниците ще минат дистанцията сред София и Троян

Стартът е в 12.30 ч. от площад " Народно заседание " в столицата, по-късно ще се насочи по ул. " Дунав ", ул. " Московска ", бул. " Мадрид ", бул. " Ботевградско шосе ", околовръстния път, следват село Долни Богров, градовете Долна и Горна Малина, селата Негушево, Осоица, Саранци, Долно Камарци, Челопеч, градовете Златица, Пирдоп, Клисура, селата Розино, Кърнаре и ще финишира в град Троян.

Един час преди пускане, както и един час преди състезателите да доближат съответното трасе придвижването на пътни транспортни средства ще бъде краткотрайно спирано от екипите на КАТ.

По предварителни данни, към 13 часа, колоната ще напусне столицата и ще е на разклона Варна-Бургас до село Долни Богров. От този час състезателите ще се насочат по Подбалканския път. Около 14.30 часа се чака колоездачите да преминат през Златица; почти към 16 часа през Кърнаре; а финалът в Троян - към 16. 30 часа.

Пътна полиция предлага на водачите да изберат обходни направления за напредване и да не възнамеряват прекосяване в упоменатите часови шпации по изброените пътища – Подбалканския път и прохода Троян-Кърнаре.

След Троян през идващите дни до 9 септември участниците ще се насочат към Плевен, Свищов, Елена, Ивайловград, Стара Загора и Пловдив.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР