Международната хотелска верига Шератон“, собственост на Marriott International, отвори хотел

...
Международната хотелска верига Шератон“, собственост на Marriott International, отвори хотел
Коментари Харесай

На Слънчака отвори врати един от най-престижните хотели в света

Международната хотелска верига " Шератон “, благосъстоятелност на Marriott International, отвори хотел в Слънчев бряг. Компанията пое ръководството на някогашния хотел " Глобус “ и отвори реновирания под името Four Points by Sheraton.

Това е първият парцел на Marriott International на родното Черноморие и вторият в България. През декември предходната година отвори порти и Four Points by Sheraton Банско.

За отварянето на хотел под интернационалния бранд се говореше от много време, само че формалното му разкриване се състоя на 11 юни тази година.

Four Points by Sheraton е част от Marriott International и може да се похвали с световно наличие с над 300 хотела в 43 страни.

" Хотелът отвори порти след цялостна реставрация, която лиши една година. И сега разполага с общо 359 стаи и жилища, като за сезон 2024 са изцяло реновирани 270 стаи “, посочи за Economic.bg Игор Руге, общоприет управител на Four Points by Sheraton за България.

Обектът в Слънчев бряг ще работи единствено през летния сезон и разполага с огромен открит плувен басейн, фитнес зала, огромен главен ресторант, лоби бар, пуул бар и състезателен бар. Планирано е построяването и на боулинг зала, СПА център и 25-метров вътрешен басейн.

България е страхотна страна с приказни естествени дадености, които от време на време са непълен фактор за привличането на висок клас туристи, разяснява Игор Руге.

Според него навлизането на международен бранд, какъвто е Four Points by Sheraton, бележи " забележителен стадий в развиването на българската хотелиерска промишленост “.

" Вярваме, че с влизането на марката в България ще допринесем за привличането на повече туристи. Ангажиментът ни да предоставяме услуги на международно равнище ще способства за позиционирането на България като водеща дестинация за туристи, търсещи качество “, показа още генералният управител на Four Points by Sheraton за България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР